Studio Özveld

"We capture your special moments for now and forever"

Over Mij

Als hobbyfotograaf ben ik begonnen en doorgegroeid naar een professionele foto- en videograaf. Hieruit is de onderneming ontstaan genoemd ‘’Studio ÖzVeld Foto & Film’’. Hier ben ik met ons team actief die met passie en zorg aan de slag gaat om momenten vast te leggen onder andere met de professionele apparatuur. In ons team zijn de volgende specialisten aanwezig denk maar van visagisten tot stylisten, samenwerkingspartners en modellen.

Het team is dusdanig vorm gegeven wat u nodig heeft om uw perfecte dag te doen slagen. Voor multi inzetbaarheid werk ik samen met mijn man die ook fotograaf en videograaf is met de specialisme audio engineer. Zo kunnen wij de opdrachten op maatwerk leveren naar wens vanuit ons team.

De specialisaties zijn gericht op bruiloften, editorial, fashion, documentaires en personal branding voor ondernemers. Daarom zijn wij beschikbaar voor uw persoonlijke en commerciële opdrachten. Onze persoonlijke kwaliteiten en talenten zoals creativiteit, enthousiasme en spontaniteit worden toegepast om optimale en kwalitatieve resultaten te kunnen leveren. Hier halen wij positieve kracht en energie uit.

Wij streven er elke dag naar om beter te worden en te groeien. Foto- en videografie heeft mij in staat gesteld om gebeurtenissen en ervaringen te delen met mensen die mij dit hebben toevertrouwd en om herinneringen van onschatbare waarde vast te leggen. Hierdoor ben ik in staat uw verhaal op bijzondere manier te vertellen voor nu en voor altijd om de momenten weer opnieuw te beleven.

” We capture your special moments for now and forever

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Studio Özveld

Thema door Anders Norén

error: Content is protected !!