Studio Özveld

"We capture your special moments for now and forever"

Love Stories

Wat is er nou mooier dan jullie liefde voor elkaar vast te leggen? Op een locatie die speciaal voor jullie is gaan wij een schitterende en unieke fotoshoot houden, zodat jullie foto’s hebben waar jullie voor altijd van kunnen genieten. Of het nu is omdat jullie zoveel jaar samen zijn, voor een verjaardag of omdat jullie zijn verloofd, krijgen van een baby en bijzondere momenten nog om op te noemen. Jullie zullen een prachtige herinnering hebben waar zelfs jullie kleinkinderen nog met plezier naar zullen kijken. Qua tarieven voor de foto,- en videografie zijn alle shoots uniek, de tarieven zijn verschillend en op maatwerk gebaseerd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Studio Özveld

Thema door Anders Norén

error: Content is protected !!