Studio Özveld

"We capture your special moments for now and forever"

Wedding

Op uw grote dag kunnen jullie met een gerust hart volop genieten, omdat de bruidsreportage in goede handen is. Uw bruiloft is een van de mooiste dagen van jullie leven en voor jullie het weten is het voorbij! Na het geven van het ja-woord en het laatste dansje op het feest heeft plaatsgevonden, willen jullie schitterende trouwfoto’s hebben die elk speciaal moment hebben vastgelegd. Een boek vol prachtige herinneringen om voor altijd van te kunnen genieten.

Het vinden van een fotograaf & videograaf waar jullie je comfortabel mee voelen en wiens stijl jullie mooi vinden is waar het om draait. Er is niks waar wij meer van geniet dan het vastleggen van het geluk en de liefde tussen de bruid en bruidegom op hun trouwdag!

Voor ons is het belangrijk dat u zich volledig kan ontspannen en focussen op jullie dag en erop kunnen vertrouwen dat wij alle mooie momenten goed vastleg. Daarom leggen wij op een onopvallende, subtiele manier en tegelijkertijd waar nodig om de echte emoties van de dag vast te leggen.

Trouwen in het buitenland is mogelijk en wij gaan graag met jullie mee om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen. Voor meer informatie over tarieven en algemene voorwaarden kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Vorige Bericht

© 2022 Studio Özveld

Thema door Anders Norén

error: Content is protected !!